BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Oyuncunun tecavüz dehşeti

Çeşitli televizyon filmlerinde oynayan oyuncunun bir kızı ve annesini bağladıktan sonra tecavüz ettiği ortaya çıktı

Abone ol

Alman oyuncu Sebastian Münster, 8 yıl önce bir kıza ve annesine tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Bild gazetesinde çıkan habere göre Münster, tecavüz etmek, adam yaralamak, soygun, kişileri zorla alıkoymak ve uyuşturucuya karşı mücadele yasasını ihlal etmekle suçlanıyor.

Münster’in 27 Aralık 2001 tarihinde bir diskotekte 18 yaşındaki bir kızın cüzdanını ve evinin anahtarlarını çaldığı, 50 yaşındaki annesiyle birlikte yaşayan kızın evine gittiği, burada başına kayak maskesi geçirerek kızı ve annesini bağladığı, önce bıçakla kendilerini tehdit ederek para istediği, daha sonra da onlara tecavüz ettiği iddia ediliyor.

Bağladığı kızın iplerinden kurtulması üzerine Münster’in evden kaçtığı, kaçarken de ayakkabılarını ve aldığı parayı olay yerinde bıraktığı belirtilen haberde, bu olayın 8 yıl boyunca çözülemediğini, ancak bu yılın mayıs ayında uyuşturucu alan Münster’in Bonn kentinde bir hayat kadınına saldırması sonucunda olayın aydınlatıldığı ifade edildi.

Son olaydan sonra gözaltına alınan Münster’den DNA örneği alındığı ve bu örneğin 8 yıl önceki olayda olay yerinde bulunan DNA izleriyle örtüştüğü kaydedildi.

Çeşitli televizyon filmlerinde Anke Engelke ve Sky du Mont ile birlikte rol alan Münster’in, çalıştığı Wiesbaden Hessen Devlet Tiyatrosunda yakalandığı bildirildi.