BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Oturma odanızda yazı hissedin TIKLA

Evlerimizde yaz aylarının canlı ve sıcak havasını estirmek için bu fikirlerden faydalanabilirsiniz.

Abone ol

Bahardan sonra yazın sıcak havasıda kendini göstermeye başladı. Evlerimizde de yaz aylarının canlı ve sıcak havasını estirmek için bu fikirlerden faydalanabilirsiniz.

RENKLERE UYUMLU VAZOLAR

Duvarlarınızda ışığı yansıtan aynalardan faydalanabilirsiniz. Özellikle karanlık ve küçük odalarda aynalar çok büyük bir etki sağlayacaktır. Yaz renkleri olan sarı, turuncu, yeşil renklerde çiçekleri vazolarınızdan eksik etmeyin. Yazın en güzel dekorasyonu renkli çiçeklerdir.

ds.20140703105323.jpg 

Yazın dekorasyonunuzda doğal ve pastel renkleri kullanabilirsiniz. Döşemelik kumaşlarınızda doğal renkleri tercih ederseniz kırlent ve yastıklarınızın renklerinde mevsimlere göre farklı renkler tercih edebilirsiniz.

xkxk.jpg 

Yazın terletmeyen doğal ve serinlik hissi veren bambu mobilyaları tercih edebilirsiniz. Evinizin mobilyalarını tamamen değiştiremiyeceğiniz için köşe koltuğu olarak doğal bambu bir koltukla yaz havasını evinize verebilirsiniz.

zxujtg.jpg

Canlı renkleri ve şu sıralar çok moda olan geometrik desenleri duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Renkler her zaman neşe ve mutluluk kaynağımız olmaktadır.

sxjh.jpg