BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Otoyolda ters yön faciası

Adana"nın Ceyhan ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle bir minibüsle kamyonetin kafa kafaya çarpışması faciayla sonuçlandı.

Abone ol

Adana’nın Ceyhan ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle bir minibüsle kamyonetin kafa kafaya çarpışması faciayla sonuçlandı. Dün sabah saatlerinde yaşanan korkunç kazada kamyon şoförü Yunus Menekşe (40) ile minibüsteki yolculardan öğretmen adayı bekleyen İngilizce öğretmeni Havva Tuğba Temiz (25) ile Mehmet Şahin ( 51)  hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

GENÇ ÖĞRETMEN ATAMA BEKLİYORDU

Çarpışma sonrası kalbi duran ancak kalp masajıyla hayata döndürülen 112 Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Elif Durmuşcan ise, sevk edildiği Yüreğir Başkent Hastanesi’nde beyninde ödem oluşan ödem nedeniyle hayatını kaybetti. Olay yerinde yaşamını yitiren 25 yaşındaki Havva Tuğba Temiz’in ise 2009 yılında  KPSS’ye girerek öğretmenlik yapmaya hak kazandığı ve atamasını beklediği öğrenildi.

İlk yardımı meslektaşı yaptı ama...

Kazadan yaralı kurtulan ancak bir süre sonra kalbi duran 20 yaşındaki 112 acil hemşiresi Elif Durmuşcan’a ilk müdahaleyi meslektaşları yaptı. Genç kız, yapılan kalp masajıyla hayata döndü ancak hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılmadı.

17 YIL SONRA AYNI YERDE AYNI TRAJEDİ

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da iki kişi hayatını kaybetti.Yaşar Yaman idaresindeki otomobil, İsmet Attila Bulvarı orta refüjünde bulunan bir elektrik direğine çarptı. Otomobilin adeta paramparça olduğu kazada, 54 yaşındaki sürücü Yaşar Yaman ile otomobilde bulunan 47 yaşındaki eşi Sebahat Yaman olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Yaman’ın babası Ahmet Yaman ile annesi Emine Yaman’ın da 17 yıl önce aynı bulvarda motosikletle aynı bağ evinden gelirken kamyona çarpması sonucu hayatlarını kaybettikleri öğrenildi