BIST 10.929
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.499,07
HABER /  SPOR

Kewell kaptanına yol gösterdi

“ManU-Liverpool derbisi varsa sizin de G.Saray-F.Bahçe derbiniz var. Bunu pazarlamanız lazım.”

Abone ol

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, sarı-kırmızılı takımın kendisi için yeniden bir doğuş olduğunu söyledi. Kewell, TFF’nin yayın organı Tam Saha’da yer alan röportajında şöyle konuştu: “Menajerim ilk teklifi söylediğinde çekinmiştim ancak G.Saray benimle şartsız ilgilendi. Ailemle de konuşarak buraya gelmenin doğru olacağına karar verdik. Geldiğimde havalimanında muhteşem bir kalabalık vardı. Bu fantastik bir durumdu.

TARAFTAR İNANILMAZ

TARAFTARIN attığım gollerden sonra söylediği şarkılara çok teşekkür ediyorum. Gerçekten inanılmazlar. Şarkıyı duyduğumda çok keyif alıyorum. Ancak benim için en önemlisi takım. İngiltere’de ManU-Liverpool derbisi varsa sizin de belki de dünyanın en büyük derbisi olan G.Saray-F.Bahçe derbiniz var. Bunu iyi pazarlamanız lazım. Ne olursa olsun, en sevdiğim sporcu Tiger Woods.”

RIJKAARD KEYİF VERİYOR

ARDA’NIN yurt dışına transferi konusunda fikrimi söylemem taraftar açısından tehlikeli bir konu olur. Arda kariyerinin dönüm noktalarından birisini yaşıyor. Eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız, en iyiler arasında olmak istiyorsanız, İngiltere, İspanya ya da İtalya’da kendinize şans tanımanız gerekiyor. Liverpool’da devamlılık sağlayamadım ama Rafael Benitez hep yanımdaydı. Yollarımızı ayırmamız gerekiyordu. Şimdi bu sayede teknik direktörlüğüne hayran olduğum ve futbolcuyken idollerimden biri olan Rijkaard’la çalışıyorum. Onun için futbol oynarken çok keyif alıyorum, futbola bakış açısını çok seviyorum. Rijkaard ve G.Saray sayesinde futbol oynamaktan tekrar keyif alıyorum.

HEP FEDAKÂRLIK YAPTIM

NEILL’IN gelmesine çok sevindim. Beni aradığında da buraya gelmesinin harika olacağını söylemiştim. Türkiye’de insanlar kazanmayı gurur ve onur meselesi haline getirebiliyorlar. Ancak kararları daha profesyonelce vermeniz gerekebilir. Yaşadığım sakatlıklarla ilgili gerçekleri zamanı gelince anlatacağım. Ya her şeyden vazgeçecektim ya da birçok şeyden fedakârlık yapıp tekrar sahaya çıkıp futbol oynayacaktım.