BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Otomobillerle ilgili her şey burada!

Sigorta, Otomobil ve Filo Kiralama sektörünün Tek çatı altında okunmasını sağlayacak SİGORTA HASAR dergisi yayın hayatına başlıyor.

Abone ol

Sigorta, Otomobil ve Filo Kiralama sektörünün Tek çatı altında okunmasını sağlayacak SİGORTA HASAR dergisi 1 Haziran 2011 tarihinde yayın hayatına başlıyor.

Sosyal yaşamımızın bir parçası olan "Sigorta", gelişen ve değişen ''Otomobil Dünyası'' , şirketlere büyük karlılık ve finansal destek sağlayan ''Filo Kiralama'' sektörleri hakkında ki bilgilerle bu sektörlere dair tüketicinin tüm sorularının yanıtları araştırmacı habercilik sonucunda SİGORTA HASAR dergisinde bulunacaktır.

Editörlüğünü Sigorta Şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapmış  Necdet ŞENSEZER'İN yapacağı SİGORTA HASAR dergisine, Üniversite de görevli öğretim görevlileri, Finans ve Muhasebe sektöründe tecrübeli uzmanlar, sigorta sektörü, Filo Kiralama ve Otomobil dünyasını yakından takip eden değerli isimler yazıları ile dergiye büyük katkı sağlayacaklardır. İlk sayısının ücretsiz dağıtılacağı dergiyle ilgili her tür bilgi için: iletişim@sigortahasar.com