BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22
HABER /  GÜNCEL

Otomobil tankere çarptı: 2 ağır yaralı

İstanbul Silivri’de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir otomobil, sulama tankerine çarptı. Kazada 2 kişi ağır yaralanırken, araçta bulun...

Abone ol

İstanbul Silivri’de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir otomobil, sulama tankerine çarptı. Kazada 2 kişi ağır yaralanırken, araçta bulunan bira şişeleri dikkat çekti.
Kaza, Silivri Gümüşyaka’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul yönünden Tekirdağ istikametine doğru ilerleyen H.Ç. yönetimindeki 34 FT 8026 plakalı otomobil, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçerken karşıdan karşıya geçmekte olan Silivri Belediyesi’ne ait sulama tankerine yandan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otomobilin ön tarafı ağır hasar aldı. Otomobil sürücüsü H.Ç. araç içerisinde sıkışırken, yanında bulunan M.E.M. araçtan dışarı fırladı. Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Araç içerisinde sıkışan sürücü, vatandaşlar ve sağlık görevlilerinin yardımıyla araçtan çıkarılarak ambulansa konuldu. Araçtan fırlayan M.E.M. de diğer ambulansa alındı. Yaralılar Silivri Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemede araçta bulunan bira şişeleri dikkat çekti. Olay yerindeki araç parçaları ve yola akan akaryakıt, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)