BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Otobüste dayak skandalında flaş gelişme!

İstanbul'da şort giydiği için bir hemşireyi darpeden şüpheli Üsküdar'da gözaltına alındı.

Abone ol

İstanbul Maslak’ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi’ye şort giydiği için tekme atan 35 yaşındaki Abdullah Ç. gözaltına alındı. Abdullah Ç’nin ilk ifadesinde, "Giydiği şort ortama uygun değildi. Bu nedenle sinirlenip hareketi yaptım" dedi.

Maslak’ta 12 Eylül 2016 tarihinde hemşirelik yapan Ayşe Terzi, çalıştığı hastaneden çıkıp evine giderken bindiği otobüste, kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimlik ve adresini belirledi. Ardından bu akşam saatlerinde Üsküdar’da düzenledikleri operasyonda Abdullah Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Abdullah Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorguya alındı.

İşlemleri süren Abdullah Ç.’nin bir gayrimenkul şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, olay günü işinden çıkıp Çekmeköy’deki evine gitmek üzere otobüse bindiği anlaşıldı. Bekar ve ailesiyle yaşadığı öğrenilen Abdullah Ç’nin için "Manik Depresif" teşhisi konulduğu, ancak tedavi olmak için sevk edildiği hastaneye gitmediği iddiaedildi.
 
Abdullah Ç’nin ilk ifadesinde, "Giydiği şort ortama uygun değildi. Bu nedenle sinirlenip hareketi yaptım" dedi. Saldırıya uğrayan Ayşe Terzi de teşhis için, şüpheli Abdullah Ç.’nin bulunduğu Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi.