BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL

Otobüs yakanlar PKK sempatizanı çıktı!

Sultangazi'de, dün molotof kokteylleri atılarak özel halk otobüsünün yakılması olayı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Abone ol

Terör örgütü PKK üyesi oldukları ileri sürülen iki kişiden yaşı küçük olanının çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı diğerinin ise Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde dün akşam meydana gelen olayda, Taksim-Cebeci seferini yapan bir halk otobüsü maskeli kişilerin molotof kokteylli saldırısına uğradı. İçinde yolcuların da bulunduğu sırada gerçekleşen saldırı sonucu otobüs alev alırken yolcular tahliye edildi. Olayın hemen ardından polis ekipleri ile maskeli kişiler arasından yaşanan kovalamaca sırasında PKK terör örgütü üyesi oldukları ileri sürülen iki kişi ara sokaklarda gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen iki kişiden yaşı küçük olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelinin ise sorgu işlemleri sürüyor. Olayın meydana geldiği güzergahlardaki kameraları toplayan polis, diğer şüphelilerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor.