BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL

Otobüs şoförleri sürücüyü böyle dövdü!

Belediye otobüs şoförleri diğer sürücüyü yol verme tartışmasından dolayı sopalarla böyle dövdü...

Abone ol

Ankara Sincan'da dün belediye otobüsü şoförü ile bir sürücü arasında yol verme yüzünden kavga çıktı. Arkadaşlarının kavga ettiğini gören diğer belediye otobüs şoförleri yolu kapatarak elindeki sopalarla sürücüyü dövdü.

Kavga nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kavga olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırmasıyla son buldu. Kavga sırasında yaşananları ise yoldan geçmekte olan bir kişi görüntüledi.

Olay dün saat 16.30 sıralarında Sincan'daki Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvarda ilerleyen belediye otobüsünün şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme yüzünden tartışma çıktı.

SOPALARLA SALDIRDILAR

Bir süre sonra her iki sürücüde araçlarını durdurarak yol ortasında kavga etmeye başladı. Arkadaşlarının kavga ettiğini gören diğer belediye otobüsü şoförleri ise otobüslerden indi. Bazı belediye otobüsü şoförleri ellerindeki sopalarla otomobil sürücüsünü dövdü. Kavga sırasında otobüslerin yolda durması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Ellerinde sopalar olan belediye şoförlerinin otomobil sürücüsünü dövmesi yoldan geçmekte olan bir kişi tarafından görüntülendi.