BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,90
ALTIN 2.430,82
HABER /  GÜNCEL

Otel odasında kadın cinayeti saniye saniye kamerada!

Romanya uyruklu Türk vatandaşı bir kadın kaldığı otel odasında dövülerek öldürüldü. Elena Carnelia adlı kadınla aynı odayı paylaşan İbrahim T. cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Kadının son anları kameray böyle yansıdı.

Abone ol

İSTANBUL Beyoğlu'nda barda tanıştığı bir genç tarafından, kaldığı otel odasında dövülerek öldürülen Romanya uyruklu Türk vatandaşı kadının son görüntüleri ortaya çıktı.

Otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ayakta durmakta güçlük çeken kadının koltuğa düştüğü görülürken, şüphelinin ise cinayetin ardından kahvaltı yapmaya gittiği öğrenildi.

Beyoğlu'nda, İbrahim T. (21) isimli şüpheli, iddiaya göre, barda tanıştığı Romanya uyruklu Türk vatandaşı Elena Carnelia (41) ile birlikte Kuloğlu Mahallesi Sadri Alışık Sokak'ta bulunan bir otele gelmiş ve bir süre sonra Romanya uyruklu kadınla tartışmaya başlamış. Burada kadını darp eden İbrahim T. (21), otele yakın bir noktadaki polis merkezine giderek aynı odayı paylaştığı kadını dövdüğünü söylemesi üzerine olay yerine intikal eden polis, kadının cansız bedeniyle karşılaşmıştı. Polis tarafından gözaltına alınan İbrahim T.'nin olayın hemen ardından kahvaltı yapmaya gittiği öğrenildi.

DÖVEREK ÖLDÜRDÜĞÜ KADINI SUÇLADI

İbrahim T. karakolda kadının uykusunda ona saldırdığını, kendisinin de karşılık verdiğini iddia ettiği öğrenildi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Elena Carnelia'nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ruhsatsız olduğu belirlenen Otel kapatıldı.

KADININ ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ KAMERADA

Barda tanıştığı şüpheli tarafından otel odasında dövülerek öldürülen kadının otelin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, şüpheliyle Elena Carnelia, otele giriyor. Şüpheli otel çalışanıyla konuşurken, Elena Carnelia'nın ayakta durmakta güçlük çektiği görülüyor. Daha fazla ayakta duramayan Elena Carnelia, yanında bulunan koltuğa düşüyor. Şüpheli şahıs ise zaman zaman Elena Carnelia ile tartışıyor. Olayın ardından şüpheli şahıs kaldığı odadan çıkarak otelden ayrılıyor. Şüphelinin otel önünde ayakkabılarını bağladığı görülüyor. Zanlı daha sonra gözden kayboluyor.