BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Fatih'te polis merkezinde kavga ölü ve yaralılar var

FATİH'te, Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi nezarethanesindeki şahıslar arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Abone ol

Fatih Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi içerisinde gözaltına alınan şahıslar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı.

Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre cinnet getiren Sudan uyruklu bir kişi bıçakla yaraladığı şüphelilerden 1'i öldü, 1'i yaralandı.

NEZARETHANEDE KAVGA ÇIKTI

Geri gönderme merkezine teslim edilmek üzere Aksaray'daki Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi'nin nezaret katında bekletilen Sudan uyruklu kişi ile iki kişi arasında kavga çıktı.

TARAFLARDAN BİRİ SUDAN UYRUKLU KİŞİ

Kavga sonrası polis merkezine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kavgaya karışan Sudan uyruklu kişiyle kavgayı ayırmaya çalışan bir kişiyi yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırdı.

Kavgaya karışan diğer bir kişinin ise polis merkezinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KESİCİ ALET DARBELERİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Polis merkezinde çıkan kavga sonucunda kişinin aldığı kesici alet darbeleri yüzünden ağır yaralandığı belirlendi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan şahsı hayata döndürmek için uzun bir süre müdahalede bulundu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.