BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,06
ALTIN 2.469,27
HABER /  GÜNCEL

Otel dediğin böyle olur

Neler yok ki bu otelde. Size bir tek yan gelip yatmak kalıyor. İşte olanaklar...

Abone ol

Calista Luxury Resort, Akdeniz sahillerinin gözde turizm merkezi Antalya Belekte hizmet veriyor. Fıstık çamlarıyla kaplı ormanın içindeki bu otel, müthiş olanakları ile gözde oldu.

120.000 m² alandaki otelde özel villalar bulunuyor. Standartlar o kadar yüksek tutulmuş ki bir giden bir daha dönmek istemiyor.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ile yola çıkan Calista Luxury Resort Hotel, dünyada bir ilk olan A'la Carte All inclusive sistemi ile hizmet sunuyor.

HER HİZMET VAR

-Otelde 6 değişik restaurant yer alıyor.
-3500 metre karelik SPA ve spor merkezi otelin en gözde mekanı...
-24 saat özel menülü oda servisi var
-Sekretarya servisi,
-Özel kahya hizmeti
-Özel toplantı salonları
-1500 m2’lik bir alana sahip olan Villa Leo hobi salonu
-Sinema salonu

VİP VİLLALAR DA HAYAT ÇOK RAHAT

Otelin VIP villasında misafirler için çok özel spa salonu bulunuyor. Salonda, Türk hamamı, sauna, jakuzi ve masaj hizmeti veriliyor.

Bu villalarda kalanlar ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanıyor. Müşteriler havaalanında lüks araçlarla karşılanıyor, yol boyunca içecek servisi yapılıyor ve emirlerine bir kahya ve sekretarya tahsis ediliyor.

Kahya sizin yerinize düşünüp, yapılması gereken her şeyi hallediyor. Kıyafetlerinizin yıkanıp, ütülenmesinden, yeme-içmenize, eğlencenize kadar her konuda emrinizde. Deyim yerindeyse bu villada size sadece yiyip-için yan gelip yatmak düşüyor. //