BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Oscar'lı oyuncunun ruh sağlığı bozuldu!

Catherine Zeta-Jones, bipolar (manik depresif) rahatsızlığı dolayısıyla bir kez daha ruh sağlığı tedavi merkezine yattı.

Abone ol

2000 yılından bu yana ünlü oyuncu Michael Douglas ile evli olan Oscar ödüllü ünlü oyuncu Catherine Zeta-Jones, manik depresif-bipolar II bozukluğu nedeniyle akıl ve ruh sağlığı merkezine yattı.

Yabancı magazin sitesi TMZ'de yer alan habere göre; tedavi merkezine Pazartesi günü giriş yapan 43 yaşındaki Oscar ödüllü aktrisin, merkezde 30 gün kalması bekleniyor. TMZ’ye konuşan aktrise yakın kaynaklar, Jones’un tedavi merkezinde kalacağı sürenin ileriye dönük bir önlemden kaynaklandığını belirtti.

Menajeri Cece Yorke, People dergisine yaptığı açıklamada, 2011 yılında da Connecticut'taki bir merkezde yatarak tedavi gören 43 yaşındaki ünlü oyuncunun hastalığın kontrol altında tutulması için dönem dönem akıl ve ruh sağlığı merkezine başvurduğunu söyledi.

YARDIM İSTEMEKTEN UTANMAYA GEREK YOK

Ünlü oyuncu, tedavinin ardından People dergisi ile yaptığı röportajda, "Bipolar, milyonlarca insanı etkileyen bir bozukluk. Ben de onlardan biriyim. Eğer bu açıklamam, tek bir kişiye bile profesyonel yardım alma cesareti verirse çok mutlu olacağım. Ne sessizce acı çekmeye ne de yardım istemekten utanmaya gerek var" demişti.

Ünlü oyuncu Michael Douglas ile 13 yıllık evliliği olan Zeta-Jones'un iki çocuğu var.