BIST 10.935
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.510,29
HABER /  GÜNCEL

Oryantiring sporcuları Soma'yı unutmadı

Kayseri'de düzenlenen üniversiteler arası Türkiye Şampiyonası'nda polis koleji öğrencileri Soma'yı unutmadı.

Abone ol

Koç Holding ve Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Kayseri'de gerçekleştirildi. Oryantiring Federasyonu'nun da destek sağladığı etkinliklerde, oryantiring sporcuları Soma şehitlerini unutladı.

Kayseri'de başlayan 11. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları tamamlandı. Oryantiring Federasyonu'nun da destek verdiği etkinliklerde üniversiteli oryantiringciler Türkiye şampiyonası için ter döktü.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu'nun da katıldığı yarışlarda polis koleji öğrencileri Soma'da yaşamını yitiren 301 maden işçisi şehidimizi unutmadı. Sporcular etkinliklere Soma yazılı siyah tişörtlerle katıldı.

"YÜREĞİMİZDE TAŞIYACAĞIZ"

Soma'daki acıyı tüm Türkiye'nin yüreğinde yaşadığını söyleyen Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, polis koleji öğrencilerinin duyarlılığı için de teşekkür etti. Acıların paylaşılarak azalabileceğini ve Türk insanının tarih boyunca, böyle kederli günlerde tek yürek olmayı başardığını söyleyen Çolakoğlu, federasyon olarak acılı ailelerin yanında olacaklarını ifade etti.

unnamed.20140518234656.jpg