BIST 10.080
DOLAR 32,30
EURO 34,62
ALTIN 2.413,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ortak Değerlerimizle Birlikteyiz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, damadı olduğu Samsunlular’ın gecesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “İnsanları gelenek, görenekleriyle ve geçmişiyle, geleceğiyle bir araya getiriyor, ortak değerleriyle bir arada tutuyoruz. Yap

Abone ol

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, damadı olduğu Samsunlular’ın gecesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “İnsanları gelenek, görenekleriyle ve geçmişiyle, geleceğiyle bir araya getiriyor, ortak değerleriyle bir arada tutuyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalar ve organizasyonların altında yatan en önemli başarı, bu birlik ve beraberliğimizdir” dedi.
Tuzla Belediyesi ve hemşehri dernekleri işbirliğiyle gerçekleştirilen Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler, Samsunlular Gecesi ile devam etti. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Samsun derneklerinin temsilcileri, Tuzla ve çevresinde yaşayan Samsunlular katıldı. Samsunlular Gecesi, tarafından canlı yayınlandı.

Dağcı, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
Gecede Samsun Dernekleri adına Şifa Mahallesi Samsunlular Derneği Başkanı Seyit Ahmet Dağcı konuşma yaptı. Dağcı, “Bize her türlü desteği veren, yaptığı projelerle Tuzla’nın çehresini değiştiren, güler yüzlülüğü, samimiyeti ve dürüstlüğü ile Tuzla halkının sevgisini kazanan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

Tuzla’dan Anadolu’ya, Anadolu’dan Tuzla’ya Yaşam Oluşturuyoruz
Samsun’un Türk tarihindeki yerini vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 1997’de damadı olduğu Samsun’u ilçe ilçe anlattı. Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’in geçmişle geleceği buluşturarak ilçeye katkısından bahseden Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Tuzla’ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tuzla’ya hizmet etmek, hem medeniyetimiz hem de insana hizmet etmenin onur ve gururu açısından keyif veren bir duygu. Hem şehircilik hem de toplumsal manada yapmış olduğumuz bütün hizmetleri bir tarafa bırakıyorum. Tuzla’dan Anadolu’ya ve Anadolu’dan Tuzla’ya bir yaşam oluşturuyoruz. Biz burada birlik ve beraberliğimizi tesis etmek zorundayız. Tuzla’da artık sahip çıkılması gereken bir yaşam, sosyal ve kültürel hayat, gelecek olduğunu unutmadan Tuzla’ya sahip çıkmak ve kent bilincini geliştirmek zorundayız. İnsanları gelenek, görenekleriyle ve geçmişiyle, geleceğiyle bir araya getiriyor, ortak değerleriyle bir arada tutuyoruz. Biz bu gecelerle birlik ve beraberliğimizi tesis ediyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalar ve organizasyonların altında yatan en önemli başarı, bu birlik ve beraberliğimizdir. Tuzla’da derneklerimizle özüne ne yaşadıysa burada onları koruyarak gelecek kurmaya çalıştık.”  
Samsunlular, yöresel sanatçıların şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Gecede Samsun mutfağının meşhur yemekleri damakları tatlandırdı.