BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Opel modellerinden Dizel atağı

General Motors Türkiye, Opel modellerindeki dizel atağına Astra ve Meriva modellerinde 1.3 Common Rail Dizel motor seçeneklerini piyasaya sürdü.

Abone ol

Opel'in Astra ve Meriva modellerinde
1.3 Common Rail Dizel motor seçenekleri piyasaya sürüldü.

Opel'in CDTi dizel motor ürün ailesi, Yeni Astra'da 1.3 CDTi (90Hp) ve Meriva'da 1.3 CDTi (70Hp) dizel motor seçeneklerinin satışa sunulmasıyla genişliyor. 25 Nisan'da satışına başlanan Yeni Astra ve Meriva 1.3 CDTi modellerinin dizel piyasasında büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Yeni Astra'nın 90Hp gücündeki yeni 1.3 CDTi motor versiyonu, 200Nm tork sağlarken, sınıfında bir ilk olan 6 ileri manuel şanzıman ile sunuluyor. Essentia, Enjoy ve Elegance donanım seviyelerinde sunulacak olan Yeni Astra 1.3 CDTi’da çeşitli opsiyonlar sunuluyor.

CD 30 CD/MP3 çalar Essentia’da, Spor Paketi Enjoy’da, Xenon Paketi Elegance’da, Panoramik Sunroof Enjoy, Elegance’da, metalik renk ise tüm donanım paketlerinde sunuluyor.

Meriva'nın 70Hp gücündeki yeni 1.3 CDTi motor versiyonu ise, 5-ileri Manuel şanzıman ile Essentia ve Enjoy donanım seviyesinde sunuluyor. CD 30 CD/MP3 çalar ve Fonksiyonel Paket Essentia donanımında, Spor Paketi ve Çift Sunroof Enjoy donanımında, metalik renk ise tüm donanımlarda opsiyon olarak sunuluyor.

Kaynak: www.mynet.com