BIST 10.704
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.503,21
HABER /  GÜNCEL

Onur mücadelesi yapacağız

Pazartesi günü Süper Lig'in ilk haftasında Orduspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, herşeye rağmen geleceğe umutla bakıyor.

Abone ol

Şike soruşturmasının yaralarını sarmaya çalışan Fenerbahçe lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Aykut Kocaman futbolcularının kafa karışıklığını aşması için sürekli motive ediyor.

Milliyet'ten Yusuf Kobal imzalı haberde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın futbolcularını "Bu sezon her zamankinden farklı olacak. Onur mücadelesi yapacağız" sözleri yer aldı.

ORDU BAŞLANGIÇ OLSUN
Lugano, Niang, Güiza, Emenike ve Santos'u satan, yerlerine yeni oyuncular getiren Fenerbahçe’de, teknik patron Kocaman, kadrosunun her şeye rağmen ligi şampiyon kapatacak güce sahip olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, şike soruşturması ardından taraftarların ortaya çıkardığı sinerjiye gönderme yaparak, futbolcularından fedakârlık ve başarı istedi.
Fenerbahçe’nin her zaman şampiyonluğa oynadığını söyleyen ve bu gerçeği futbolcularından herkese hissettirmelerini isteyen sarı-lacivertli teknik direktör, galibiyetlerin camiayı teselli edecek çok  önemli bir unsur olduğunu dile getirdi. Kocaman, Orduspor maçının sezona iyi bir başlangıç yapmaları için çok önemli olduğunun altını da çizdi.