BIST 9.984
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.435,48
HABER /  GÜNCEL

Onun için helikopter destekli arama çalışması yapılıyor

Adana’da evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in bulunması için polis özel ekip kurdu. Mersin’den 9 kişilik arama kurtarm...

Abone ol

Adana’da evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in bulunması için polis özel ekip kurdu. Mersin’den 9 kişilik arama kurtarma ekibi gelirken, Can-Kur da seferber oldu. Polis helikopteri ile arama tarama çalışması yapılıyor.
Adana’nı merkez Seyha ilçesi Tellidere Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde parka gitmek için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Gizem Akdeniz için Adana ve Mersin seferber oldu. Çocuk Şube Müdürlüğü, Gizem için özel ekip kurarak, helikopter ile havadan arama ve çalışması başlattı. Mersin’den ise Hakan Topal yönetiminde 9 kişilik arama kurtarma ekibi geldi. Ekip Gizem’in evinin önünden başlayarak tüm mahalleyi taramaya başladı. Özellikle boş oyun alanları, inşaatlarda ve kanalizasyon çukurlarında arama yapıldı. Aramalara Gizem’in akrabaları da katıldı. Gizem’in amcasının eşi Lalehan Akdeniz, "Gizem neredesin gel artık" diyerek ağlarken, Gizem’in halası Resime Keskin "Gizem baban perişan oldu, kızım neredesin, bize ses ver kızım" diyerek gözyaşları içinde küçük kızı aradı. Bir akrabası ise bahçelerde, inşaatların bodrumlarında "Gizem" diye bağırarak aradı.
Can-Kur da bütün ekibiyle aramalara katılırken, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Tim ekipleri de mahallenin krokisini çıkartarak, motosikletli ekipler ile aramalara destek verdi. Yapılan tüm aramalara rağmen Gizem hala bunulamadı.
(İHA)