BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,83
ALTIN 2.415,06
HABER /  DÜNYA

Onları trafik kazası ayırdı

Sivas’ın Gemerek ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, aydınlatma direğine çarparak takla attı. Güvenlik kamerası...

Abone ol

Sivas’ın Gemerek ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, aydınlatma direğine çarparak takla attı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada sürücü ağır yaralanırken, 14 yaşındaki oğlu ise hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Sivas karayolu üzerinde seyir eden Selami Öztemir yönetimindeki 38 ET 249 plakalı kamyonet, yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücünün yaptığı manevra nedeniyle kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpıp takla attı. Karşı şeride geçen araçtaki sürücü Selami Öztemir ağır yaralanırken, 14 yaşındaki oğlu Emre Öztemir ise olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ambulansla Gemerek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Selami Öztemir, yapılan ilk müdahalenin ardından Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Emre Öztemir’in cesedi ise otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Gemerek Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kaza bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.
(İHA)