BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,27
HABER /  DÜNYA

Balığa giden ikizler gölette boğuldu

Bursa’nın Kestel İlçesi’ne bağlı Baba Sultan köyündeki gölete giden ikiz kardeşler balık tutmak isterken gölette boğularak can verdi. <br/>İ...

Abone ol

Bursa’nın Kestel İlçesi’ne bağlı Baba Sultan köyündeki gölete giden ikiz kardeşler balık tutmak isterken gölette boğularak can verdi.
İnegöl’de ikamet eden Hakan Şentürk (18) ile ikiz kardeşi Gökhan Şentürk (18) balık tutmak için Babasultan göletine gitti. İkiz kardeşlerden Hakan Şentürk, göl kıyısında dengesini kaybederek suya düştü. Kardeşini kurtarmak için gölete giren Gökhan Şentürk ve kardeşi bir süre sonra suda kaybolarak can verdi. İkiz kardeşler ile birlikte balık tutmaya giden Ferhat Ali Kılıç, durumu jandarmaya bildirdi. Yalova’dan gelen deniz polisleri, ikizlerin cesedini sudan çıkardı. Olayı duyan baba Özmetin Şentürk olay yerinde sinir krizi geçirdi.

BEN ONLARDAN UZAĞA GİTTİM
İkiz kardeşlerin boğulduğunu gören Ferhat Ali Kılıç (65), "Ben onlardan 8-10 metre uzağa gittim. Onlarda otururken kalktılar paçalarını sıvadılar. Hakan kıyıya gitti. Çukur olduğunu bilmiyordu. Aşağıya düştü. Gökhan’da kurtarmaya çalışırken o da kayboldu. Ben de o sırada attığım oltayı topluyordum. Benim misina takıldı onla uğraşırken, arkamı döndüm. İkisi de boğulmuş sadece ellerini suyun üstünde gördüm. Biz balık tutmaya beraber geldik. Komşumuz oluyor kardeşler ikizdi çok iyi ve sevimli çocuklardı" dedi.
Cesetler, incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
(İHA)