BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.411,77
HABER /  DÜNYA

Savaş değil mahalle kavgası

Şanlıurfa’da, iddiaya göre iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgaya aileler de katılınca ortalık savaş alanına döndü. Yüzlerce...

Abone ol

Şanlıurfa’da, iddiaya göre iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgaya aileler de katılınca ortalık savaş alanına döndü. Yüzlerce kişinin karıştığı kavgada 4 kişi ağır yaralanırken, aralarında mahalle muhtarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.
Olay gece 00.30 sularında Eytübiye Mahallesi Tepe Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, iki kişi arasında bilinmeyen bir neden çıkan kavgaya aileler de karışınca ortalık savaş alanına döndü. 200 kişinin karıştığı taşlı, sopalı, silah ve bıçaklı kavgada 4 kişi ağır yaralanırken, aralarında muhtarın da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Kavganın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibinin yanı sıra çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri mahalle sakinlerini ayırmakta güçlük çekerken grupları ikiye ayırdı.
Öte yandan bir kişi polisten kaçmak için evin çatısından başka bir evin çatısına kaçmak isterken aşağı düştü. Yere düşen şahıs bacağını kırdı. Güçlükle polis ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Ayrıca Güvenlik güçleri mahallenin giriş çıkışını kapatırken olaya karışan ve kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)