BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Onları Kadıköy'de yenebiliriz

Şampiyonluk yarışında geride kalan Bursaspor'un hocası Ertuğrul Sağlam, hafta sonu karşılaşacağı Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi.

Abone ol

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe deplasmanında alınacak üç puanın, şampiyonluk yarışında olmaları açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Sağlam, "onları geçen sezon Kadıköy'de yendik, bu sezon da yenebiliriz" dedi.

Sağlam, futbolcular İsmail Haktan Odabaşı ve İbrahim Öztürk ile Bursaspor'un sponsorlarından bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününe katıldı.

Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında favori takımlardan biri olduğunu vurgulayan Sağlam, Kadıköy'de üç puan almak için oyuncularının gerekli özveriyi üstleneceğine inandığını söyledi:

"Fenerbahçe, konumu ve özellikle son haftalarda aldığı galibiyet serisiyle moral ve motivasyonu üst düzeye olan bir takım. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Fenerbahçe ile deplasmanda oynamak kolay bir iş değil.

BU SEZON DA YAPABİLİRİZ

"Bizim açımızdan şampiyonluk yarışında olmak adına önemli bir fırsat. Alacağımız üç puan bizi şampiyonluk yarışında tutacak, gelecek haftalar için hem camianın hem de takımın moral motivasyonunu üst seviyeye çıkaracak.

"Fenerbahçe deplasmanında üç puan almak kolay olmayacak, ama biz bunu geçen sezon da yapmıştık. 2-0 geriden gelip maçı 3-2 kazanmamız, bizim bu işi yapabileceğimizi gösteriyor. Geçen sezon yaptıysak bu sezon da yapabiliriz."

Sağlam, Mustafa Keçeli ve Ömer Erdoğan'ın sarı kart cezaları nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini, Vederson'un da sakatlığı geçmesine karşın fizik olarak yeterli düzeyde olmadığını belirtti.

Maçın çok zevkli ve kaliteli olacağına inandığını dile getiren Sağlam, "çünkü iki takım da kazanmak için oynayacak. Birer puan iki takım için de anlam taşımıyor. Kazanmaya yönelik, seyir zevki yüksek bir maç olacağı yönünde bir beklentim var" dedi.