BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Estetik onu bu hale getirdi!

Göz estetiği için plastik cerraha giden Marilyn Leisz adlı kadın, operasyondan sonra bakın ne hale geldi

Abone ol

ABD'de göz estetiği için plastik cerraha giden Marilyn Leisz adlı kadın, operasyondan sonra gözkapaklarını kapatamaz hale geldi

Uyuduğu zaman bile gözleri kapanmayan talihsiz kadın doktorunu mahkemeye verdi. Doktoru ise operasyonun riskine ilişkin hastasını bilgilendirdiğini savunuyor.

New Jersey'de oturan Marilyn Leisz, düşen göz kapaklarını toparlatmak ve yeniden şekil verdirmek üzere Plastik Cerrah Paul Parker'ın kapısını çaldı. Daha önce de benzer operasyonlar geçiren Leisz, bu son ameliyattan sonra gözlerini kapatamaz hale geldi.

Leisz'in gerilen göz kapakları yüzünden gözlerini kapatamıyor. Tamamen kapatmak için kendini çok zorlaması gerekiyor. Talihsiz kadın uyuduğu zaman bile açık kalan gözlerinin sağlığını için onlarca damla ve jel kullanmak zorunda.

Marilyn Leisz, operasyonla ilgili kendisinin uyarılmadığını öne sürerek Plastik Cerrah Paul Parker'ı mahkemeye verdi.

Parker ise, operasyonun göz kapağını kapatamamama ve göz kuruluğu gibi riskleri konusunda hastasını bilgilendirdiğini savundu.

Her geçen gün görme kabiliyetinin de zayıfladığını belirten Marilyn Leisz, "Tenis oynamak, yüzmek, bisiklete binmek gibi hoşlandığım hiçbir aktiviteyi artık yapamıyorum diyor.