BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Onlar çalmaktan polis yakalamaktan bıkmadı

Konya’da daha önce hırsızlık suçundan 60 defa yakalanan ve her defasında yaşları küçük olduğu için serbest bırakılan iki kardeş, yine hırsız...

Abone ol

Konya’da daha önce hırsızlık suçundan 60 defa yakalanan ve her defasında yaşları küçük olduğu için serbest bırakılan iki kardeş, yine hırsızlık yaparken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesinde hırsızlık ihbarını alan polis, olay yerine gitti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin her zaman aynı taktikle hırsızlık yapan R.İ. (17) ile ağabeyi Yüksel İ. (18) olduğunu tespit etti. Şüphelilerden ağabey Yüksel İ., markette duran çocuğu dışarı çağırıp oyalarken, R.İ., içeri girip kasadan 150 lira ve raflardan çok sayıda sigarayı çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. Polis şüpheli kardeşleri kısa sürede yakalandı. Yakalanan kardeşler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne götürüldü.
Şüphelilerden R.İ’nin 40, ağabeyinin ise 20 defa hırsızlık suçundan yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)