BIST 10.561
DOLAR 32,27
EURO 35,03
ALTIN 2.479,54
HABER /  GÜNCEL

Önder'i milli yapma harekatı

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım Sorumlusu Davut Dişli, Fenerbahçeli Önder’i A Milli Takım’a kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Abone ol

’Önder’i hocamız çok beğeniyor. Önder ile ilgili olarak hem hocamız, hem UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve federasyon çok ciddi bir çalışma içinde” diyen Dişli, “İnsan hakları diyenler Önder’in haklarına saygı göstersinler’’ şeklinde konuştu. Milli futbolcu Deniz Barış’a da haksızlık edildiğini savunan Dişli, ‘’Bir futbolcunun oynama hakkını elinden alamazsınız. Ceza, oynatmamak değildir. Ben bu işten son derece rahatsızım’’ dedi.
“Önce kaliteyi tartışalım”
Fatih hocanın özgüveniyle herkesi çok rahatlattığını söyleyen Dişli, F.Bahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nde başarısız bulduğunu belirtti. Aziz Yıldırım’ın yabancı sınırlamasının kaldırılmasıyla ilgili teklifi için de Milli Takım Sorumlusu, “F.Bahçe’deki 6 yabancı, Avrupa’da mücadele edecek kaliteye sahip mi? Önce onu tartışalım.

Anelka, Alex ve Appiah tamam ama Aurelio’yu bir yıldız olarak görmüyorum. Schalke yenilgisinin arkasında Luciano ve Nobre var. Anelka gibi yüksek standarttaki futbolcuların sayılarını artırmak lazım” dedi.