BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,66
ALTIN 2.400,28
HABER /  GÜNCEL

Önce tecavüz etti sonra...

15 yaşındaki kız arkadaşı N.Ç.'yle ilişkisini gizli kameraya çekip tehditle tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.. işte ayrıntılar..

Abone ol

İddiaya göre Lise öğrencisi olan N.Ç. ile Mümin Ö. geçen yılın Aralık ayında tanışarak arkadaş oldu. Mümin Ö. kız arkadaşı N.Ç.'yi bir arkadaşının evine götürerek burada tecavüz etti ve gizli kamerayla görüntüledi. Ardından zaman zaman buluştuğu N.Ç. ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Ancak genç kız kabul etmedi.

Zanlı bunun üzerine, "İlk cinsel ilişkimizi görüntüledim. Elimde CD var. Benimle olmazsan bunları yayınlarım" diyerek tehdit edip çeşitli aralıklarla üç kez daha tecavüz etti.

N.Ç. dün okul çıkışından sonra erkek arkadaşı Mümin Ö. ile buluşarak İlkadım İlçesi'nde bir kafetaryaya gitti. Burada çevreyi rahatsız ettikleri için şikayet üzerine polis tarafından işlem yapılmak üzere karakola götürüldü. Polisleri karşısında bulan N.Ç. gözyaşları arasında 3 aydır yaşadıklarını anlattı.

N.Ç., "Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Mümin Ö. ile tanışıp arkadaş olduk. Bir gün beni arkadaşının evine götürüp zorla tecavüz etti. Daha sonra yine cinsel ilişkiye girmek istedi, ancak kabul etmedim. Bunun üzerine bana, 'İlk cinsel ilişkimizi görüntüledim. Elimde CD var. Benimle olmazsan bunu yayınlarım' diyerek tehdit etti. Bu tehditlerle çeşitli tarihlerde 3 kez daha tecavüz etti. Korktuğum için kimseye birşey anlatamadım ve arkadaşlık yapmaya devam ettim. Artık dayanamıyorum. Şikayetçiyim" dedi.

Şikayetin ardından polise ifade veren Mümin Ö., N. Ç.'nin yalan söylediğini belirterek, "Kendisi benim kız arkadaşımdır. Rızasıyla cinsel ilişkiye girdik" diye konuştu.

Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Mümin Ö. savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemece küçük yaşta kız çocuğuna cinsel saldırı, tehdit ve alıkoyma suçlarından tutuklanarak

 TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYETTE ŞOK GELİŞME

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]

Cinayetlerin planlayıcısı olarak dün tutuklanan yeğen Muhammet Mutlu olay günü polislere "Bunu yapan hayvanları bulun" diyerek gözyaşı döktü

860633683937.jpg

Sabah'ın haberine göre Kocaeli Derince'de , 16 Şubat'ta Güler Kurt ve gelini Hatice Kurt evlerinde boğazları kesilerek öldürdü. Polis cinayeti kısa sürede aydınlatınca aile ikinci şoku yaşadı. Cinayete karışanlardan ikisinin öldürülen Güler Kurt'un yeğenleri Mevlüt ve Muhammet Kurt olduğu ortaya çıktı.

'TELEFONLA BENZİ ATTI'

Oysaki Muhammet Kurt olay günü öldürülen gelin Hatice Kurt'un eşi Fatih Kurt'u teselli edip gözyaşı dökmüş ve polislere "Bunu yapan hayvanları bulun" diye bağırmıştı. Annesini ve eşini kaybeden Fatih Kurt kuzeni Muhammet'in olay günü çok soğukkanlı davrandığını belirterek "Yolda bir telefon geldi. 'Dolu boş' gibi bir şeyler konuştu. Bir telefon daha geldi. O sırada benzi attı. Ama sormadım. Tam bizim eve yanaşmıştık ki telefoncuya gideceğini söyleyip arabadan indi. Eve gidince korkunç manzarayla karşılaştım. Muhammet'i aradım. Yanıma geldi. Beni teselli etti. Sarıldı ve ağladı. Hatta polislere, 'Bunu yapan hayvanları bulun' diye bağırdı. Her şeyi nasıl böyle gizledi, anlamadım" dedi.

Öte yandan İstanbul Beyoğlu'nda saklandıkları bekar evinde gözaltına alınan cinayet zanlıları Uğur Ulus, Murat Kilitçi, Mevlüt ve Muhammet Mutlu dün tutuklandı. İfadelerine göre, şüpheliler cinayet öncesi sabaha kadar alkol ve uyuşturucu aldı. Sabah teyzesinin evine gelen Muhammet Mutlu, kuzeni Fatih Kurt'u evden çıkardı. Diğer yeğen Mevlüt Mutlu evin ziline basıp kapıyı açtırdı. Ulus ve Kilitli, eve girerek Güler Kurt ve gelinini öldürdü. Evden çalmayı düşündükleri parayı bulamayınca kaçan zanlılar pişman olduklarını ve o günden sonra uyuyamadıklarını söylediler. Cezaevinde tanışan şüphelilerin bir ay önce bir cinayet işlediği, bu cinayetin ortaya çıkmasından korkup yurtdışına kaçmayı planladığı, gereken parayı da Kurt ailesinin evinden çalmayı amaçladığı belirlendi.

'YILAN BESLEMİŞİZ'

Eşi ve gelini öldürülen işçi emeklisi Rasim Kurt eşinin yeğenleri Muhammet ve Mevlüt Mutlu'nun ellerinde büyüdüğünü söyleyerek "Onları öz çocuğumuzdan ayırmadık. Anne ve babaları Almanya'daydı. Eşim bir teyze gibi değil anne gibi büyüttü onları. Hep yanlarında oldu. Muhammet hapse girinci biz avukat tuttuk. Mevlüt'ün düğününü biz yaptık. Ama koynumuzda yılan beslemişiz. Bunun adı hainlik ve vicdansızlıktır. Aileleri aradı, onlar da şokta" diye konuştu.

AJANDALI FUHUŞ ÇETESİ BASILDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, yaklaşık 5 ay süren teknik takibin ardından Ankara, İstanbul ve Antalya'da önceden belirlenen 23 adrese eş zamanlı baskınlar yaptı

Ekipler, Ankara'da Çankaya Birlik Mahallesi'ndeki bir güzellik salonu ile Rüzgarlı Sokak'taki bir otelde fuhuş yapıp, aracılık ettikleri belirtilen, aralarında 14 yabancı uyruklu kadının da bulunduğu 34 kişiyi gözaltına aldı. Liderliğini Ukrayna asıllı Türk vatandaşı Aslı Ş.'nin yaptığı çete üyelerinin kaldıkları yerlerde bulunan 5 bilgisayar ile çok sayıda cep telefonu ve ajandaya el konuldu. Bilgisayar ve cep telefonlarında yapılan incelemede müşterilere ait uygunsuz görüntülerin yer aldığı öğrenildi.

Bilgisayarlar ayrıntılı inceleme için Bilişim Suçları Şubesi'ne teslim edildi. Bu arada ele geçirilen ajandada ise çetenin, müşterilerinin tek tek isimlerini kaydettiği ve isimlerinin karşılığına ise müşterilerinin yaptıkları iş ile davranışlarının yazıldığı belirtildi. Fuhuş çetesinin, gizli görüntüleri çektiği bazı müşterileri de görüntüleri yayınlamakla tehdit edip fazladan para aldığı iddia edildi.
 

TECAVÜZDE BELGE VAR AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

17 yaşındaki sevgilisini ilaçla uyutup tecavüz ettiği ve ilişki görüntülerini kaydederek tehditle 3 yıl tecavüzü sürdürdüğü iddiasıyla yargılanan ve olayı itiraf eden S.G beraat etti. Adli Tıp raporuna rağmen mahkeme C.T'nin, 17 yaşında tacavüze uğradığına dair kanıt bulamadı.

Lise öğrencisi 17 yaşındaki C.T, 2006 yılında tanıştığı S.G. ile sevgili oldu. İddiaya göre, S.G. kısa bir süre sonra kız arkadaşı C.T'yi evine çağırırken, sevgilisinin kendisine ikram ettiği meyve suyu ve kolayı içen genç kız kendine geldiğinde kendisini erkek arkadaşının yatağında buldu. S.G, genç kızı "Elimde sevişmemizin görüntüleri var bundan sonra da benimle birlikte olacaksın yoksa seni rezil ederim " diye tehdit ederek ilişkiyi sürdürmesini istedi. Ailesinden korkan genç kız, S.G 'nin tehditlerine boyun eğmek zorunda kalırken bu ilişki nedeniyle 2007 yılında hamile kaldı.

ANNESİYLE KÜRTAJA GTTİ

Bu olayın ardından S.G, olayı annesine anlattı. Genç kız C.T, S.G ve onun annesi 16 kasım 2007 günü Büyükçekmecedeki bir tıp merkezine giderek 15 haftalık bebeği kürtaj yoluyla aldırdı. Genç kız artık S.G 'ye görüşmeyeceğini söyleyerek evine döndü. Ancak S.G genç kızın önüne çıkarak "Benimle eve gel yoksa senin O..spu olduğunu herkese ispatlarım elimde görüntülerin var. Seni rezil ederim " şeklinde tehdit ederek genç kızı zorla eve götürdü. Genç kız bu kez durumu ailesine anlattı.

SAVCI HERKESE DAVA AÇTI

C.T ve ailesi soluğu savcılıkta aldı. S.G hakkında suç duyurusunda bulundu. Adli Tıp Kurumu kızın "Ruh ve beden sağlığının bozulduğuna " dair raporu savcılığa gönderdi. Savcılık S.G hakkında "zincirleme cinsel saldırı " suçundan dava açarak 17 yıla kadar hapis istedi. Ancak genç kızın bebeğini 15 haftalıkken kürtajla aldırdığını bildirmesi üzerine genç kız, S.G ve kürtajı yapan doktor hakkında dava açıldı.

ŞOK KARAR

Bakırköy 9.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen son duruşmada mağdur genç kızın avukatı Özlem Alp müvekkilinin olay nedeniyle kalıcı travmalar geçirdiğini ve halen konuşamadığını söyleyerek sanığın cezalandırılmasını talep etti. Ancak duruşma savcısı "cinsel ilişkinin zorla yapıldığı veya bu mahiyette bir içki içirilerek ika edildiğine dair bir bulguya rastlanmamıştır. Dolayısıyla cinsel ilişkilerin rızaen yapıldığının kabulü gerekmektedir. Cinsel ilişkinin başlangıcının 2007 tarihinden öncesine götürücü herhangi bir belge bilgi ve bulguya rastlanmamaktadır. Dolayısıyla ilişki karşılıklı rızayla ve genç kızın 18 yaşını doldurduktan sonraki bir döneme rastladığı kanaati hasıl olmuştur" dedi. Savcı sanık gencin beraatini istedi. Mahkeme de S.G.'nin bu suçu işlediğine dair inandırıcı değil elde edilemediğini gerekçe göstererek beraat kararı verdi.

SANIK BİLE İTİRAF ETTİ

Avukat Özlem Alp Yargıtay'a gönderderdiği temyiz dilekçesinde 'Müvekklilim hastane doğumludur. Belgesi dosyada mevcuttur. Sanık ilk polis ifadesinde 2007 öncesinde ilişkiye girdiklerini, 10.08.2007 günü de tecavüz ürünü bebek ile ilgili gebelik testi yaptırdığını polis ifadesinde itiraf etmiştir. Bırakın tecavüzü müvekkilim kendi rızasıyla bile ilişkiye girmiş olsa olay tarihinde hâlâ çocuk sayıldığı için ceza yasamızda suçtur. Dosyanın eksik incelendiği ortadadır. Müvekkilim yaşadığı travmadan dolayı hala konuşma güçlüğü çekmektedir. Bu karar yasalara aykırıdır ve bozulmaya mahkumdur.' 

30 METREDEN ATLADI AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'da 30 metre yükseklikteki falezlerden denize atlayan genç, yaklaşık 20 dakika süreyle kurtarılmayı bekledikten sonra dalgaların sürüklemesiyle Konyaaltı Plajı'ndan çıktı. Yürüyerek polis aracına binen genç, hastanede tedaviye alındı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Atatürk Parkı'ndaki falezlere gelen 22 yaşındaki Gürhan Güzel, görgü tanıklarının ifadesine göre dua ettikten sonra 30 metrelik yükseklikteki falezlerden denize atladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri geldi.

Denizde karanlık nedeniyle görünmeyen ancak "Kurtarın beni. Ölüyorum. Yardım edin" diye sesi duyulan Güzel'i kurtarmak için olay yerine deniz polisi botu geldi. Şiddetli rüzgarın oluşturduğu dalgalar nedeniyle bölgede arama yapan deniz polisi ekipleri Güzel'i bulamadı.

Rüzgarın şiddetini arttırması nedeniyle deniz polisi ekipleri aramaları sonlandırıp Yat Limanı'ndaki bekleme noktasına döndü.

Yaklaşık 20 dakika boyunca yardım istedikten sonra sesi kesilen Güzel'in dalgaların sürüklemesiyle Konyaaltı 1 No'lu Plajdan sahile çıktığı öğrenildi.

Bölgede arama yapan polis ekipleri tarafından bulunan Güzel, yürüyerek polis aracına bindikten sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Tedaviye alınan Güzel'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.