BIST 10.471
DOLAR 32,72
EURO 35,08
ALTIN 2.433,34
HABER /  GÜNCEL

Önce kurşun sonra makas

Tabancayla yaraladığı eşi şikayetçi olmadı. Teşekkürünü öldürerek gösterdi.

Abone ol

Kastamonu'da bir polis memuru, tartıştığı eşini çocuklarının gözleri önünde makas darbeleriyle öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Polis Lojmanlarında oturan Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Ruhsat Şube Müdürlüğünde görevli Mustafa A, (40) eşi Semra A. (35) ile tartışmaya başladı.

Mustafa A, tartışmanın büyümesi sonucu aldığı makasla eşini başından yaraladı. Daha sonra Mustafa A, aldığı darbeyle yığılan eşine, çocuklarının önünde makasla vurmaya devam etti.

Ağır yaralı kadın, çocuklarının komşularına haber vermesiyle olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti.

Olaydan sonra meslektaşları tarafından gözaltına alınan Mustafa A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayın şokunu üzerinden atamayan çiftin 9 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğu ise polis ekipleri tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderildi.

BİR GÜN ÖNCE TABANCAYLA EŞİNİ YARALAMIŞ

Bu arada, Mustafa A'nın olaydan bir gün önce tartıştığı eşini ruhsatlı tabancayla bacağından yaralamaktan gözaltına alındığı öğrenildi.
Semra A'nın savcıya verdiği ifadede, olayın kazayla olduğunu söylemesi ve şikayetçi olmaması üzerine gözaltına alınan polis memuru Mustafa A'nın serbest bırakıldığı belirtildi.
Yakınları, hastanede tedavisi yapılan Semra A'nın, araya giren aile büyükleri aracılığıyla eşiyle barıştırıldığını söylediler.