BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Önce alıştırdı sonra çaldı

Hırsızın böylesine ne denir ki... Gözüne bir köpeği kestirdi, önce alıştırdı sonra da çaldı.

Abone ol

Bursa'da bir iş yerini hırsızlara karşı koruyan ''Rottweiler'' cinsi köpeği yaklaşık 6 saatte kendine alıştırıp çalan zanlıyı güvenlik kamerası kaydetti.

Alınan bilgiye göre, kimliği henüz öğrenilemeyen bisikletli bir kişi, 1 Şubatta, hafta sonu olması nedeniyle kapalı olan merkez Osmangazi ilçesindeki bir iş yerinin önüne geldi.

Zanlı, bisikletini iş yerinin bahçesinin yakınına bıraktıktan sonra demir parmaklıklı kapısı kapalı olan bahçede bağlı köpekle ilgilenmeye başladı. Bahçe kapısının arkasından 6 saat boyunca köpekle ilgilenen zanlı, bu sürede bisküviyle beslediği köpeğin başını okşadı.

Demir parmaklık arkasından besleyerek kendisine alıştırdığı köpeği bağlı olduğu yerden çözen zanlı, levye ile araladığı bahçe kapısından köpeği çıkardı. Köpeği tasmasından tutarak götüren zanlı, bu sürede iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Bu arada, iş yerine gelince köpeğin yerinde bulamayan sahipleri, güvenlik kamerasındaki 6 saatlik kaydı izleyince köpeğin çalındığını fark ederek durumu polise bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.