BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ölümü saatler sonra anlaşıldı!

Böyle ölüm görülmedi. Seyir halindeki aracın şöförü kalp krizi geçirdi ve bakın daha sonra neler oldu..

Abone ol

İstanbul'un göbeği Şişli'de dün akşam çok ilginç bir olay yaşandı. Servis şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirdi, yol kenarındaki dubalara çarptı can verdi.
Saatler 17:00'yi gösteriyordu. İş çıkışının yoğunluğu içinde kaldırım insan doluydu, yoldan gelip geçen yüzlerce, binlerce araç vardı.
Ama dubalara çarpmış minibüsün içinde can veren adamın varlığı tam 4.5 saat sonra farkedildi. Farkeden de çöplerden kağıt toplayan bir çocuk oldu...

Seyir halindeki servis minibüsünün şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirince kaza yaptı. Yol kenarındaki dubalara çarpan araç içinde kalp krizi geçiren vatandaşı kimse farkedemeyince vatandaş hayatını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerinde 34 FK 2171 plakalı servis minibüsü ile Mecidiyeköy istikametine seyir halindeki Necdet Karabulut, kalp krizi geçirdi. Araç içinde tek başına olduğu öğrenilen Karabulut yol kenarındaki dubalara vurarak durabildi. Saat 17.00 sırlarında gerçekleşen olay, iddialara göre 21.30 sıralarında farkedildi. Kağıt toplayıcısı bir kişi tarafından fark edilen Akbulut için hemen ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Akbulut'un saatler önce öldüğü tespit edildi. Polisin olay olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından Akbulut'un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Oaly yerindeki vatandaşlar aracın park etmiş olduğunun düşünüldüğü için kimsenin olayı farkedemediğini,ancak şahsın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini öğrendiklerini söyledi.