BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.399,28
HABER /  GÜNCEL

Ölümü aratan KİLO

"Doktorlara söyleyin beni öldürsünler" diyor. Onu böyle söyleten ise İŞTE BU HALİ...

Abone ol Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mimarlık Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyken şizofreni teşhisi konulan Ozan Alp Yüksel, 11 yıldır hızla kilo alarak 130 kilodan 300 kiloya ulaştı. Doktorlar kilo almasının nedeninin, içtiği ilaçlar olduğunu söylüyor.

Tahsin Yüksel, oğlunun ölmek istediğini söylediğini ifade ederek, ''Oğlum, 'Doktorlara söyleyin beni öldürsünler' diyor. Evde bakımı gittikçe zorlaştı, her yerinde yaralar açıldı. Bir hastaneye yatırılması için yardım istiyoruz'' dedi. 

Günde bir kutu ağrı kesici içiyor. Baba Tahsin sık sık acil servise götürmek zorunda kalıyor.  Kendi başına tuvalete gidemiyor. Her gün oturduğu koltukta uyukluyor. 

Tahsin Yüksel, komşularının, Ozan'ın bağırmasından rahatsız oldukları için imza toplayarak şikayetçi olduklarını ifade ederek, oğlunun dayanılmaz ağrıları olduğunda çok fazla bağırdığını, çevredekilerin de bundan rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Yüksel, ''Sosyal güvencemiz var, maddi bir sıkıntımız yok. Sadece çocuğumun bir hastaneye yatırılması ya da sağlık ekiplerinin gelip evde yaralarına pansuman yapmalarını istiyoruz'' diye konuştu.