BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  GÜNCEL

Ölüm anı kamerada!

Üniversite öğrencisi serinlemek için baraj gölüne girdi. Arkadaşları ölümünü dakika dakika kaydetti.

Abone ol

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yüzme bilmediği halde Berdan Barajı gölüne giren üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Bilal Aslan, boğularak öldü. Aslan'ın şaka olarak çırpındığını sanan arkadaşları, farkında olmadan üniversitelinin ölüm anını cep telefonlarıyla saniye saniye görüntüledi.

ŞAKA YAPIYOR ZANNETTİLER

Olay, Tarsus Berdan Baraj Gölü'nde dün öğlenden sonra meydana geldi. Mersin Üniversitesi Tarsus Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Bilal Aslan, biri kız 4 arkadaşıyla birlikte Berdan Baraj Gölü kenarında gezintiye çıktı. İddiaya göre, gezi sırasında Aslan sıcak havayı anımsatıp, "Göle gireceğim" diyerek üzerindekileri çıkarıp suya atladı. Bir kaç kulaç atmaya çalışan üniversiteli, kısa bir süre sonra çırpınmaya başladı. Arkadaşları da Bilal'in şaka yaptığını sanıp, çırpınışlarını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Ancak Bilal'in çok su yuttuğunu fark eden sınıf arkadaşı Ramazan Server, göle girerek Bilal'i kolundan tutup kıyıya doğru itti, ancak başarılı olamadı. Üniversiteli Bilal bir anda suya gömülerek gözden kayboldu. Server'in arkadaşını kurtarma çabası da telefonla görüntülendi.

CESEDİ BULUNDU

Durumun ciddiyetini fark eden kıyıdaki arkadaşları telefonla jandarmayı arayıp haber verdi. Sudan çıkan Ramazan, arkadaşının boğulduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.  19 yaşındaki Bilal Aslan’ın  cesedi, güvenlik güçlerince yapılan aramalar sırasında bulundu. Aslan'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna getirildi

İŞTE O KAMERA GÖRÜNTÜSÜ: