BIST 10.092
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.402,07
HABER /  GÜNCEL

Ölmek istedi düşen cüzdanına ağladı

Adana’da kızıyla tartıştığı için Seyhan Nehri’ne atlayarak intihar etmek isteyen bir kadın, intihardan vazgeçirildikten sonra cüzdanını nehr...

Abone ol

Adana’da kızıyla tartıştığı için Seyhan Nehri’ne atlayarak intihar etmek isteyen bir kadın, intihardan vazgeçirildikten sonra cüzdanını nehre düşürdüğü için ağladı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kızıyla tartışan Gülşah K. evden çıktı. Bunalıma giren kadın bir süre sonra Yeni Baraj Mahallesi’nde Seyhan Nehri üzerindeki köprüye geldi. Gülşah K., burada demir parmaklıklara tutunarak ölmek istediğini söyledi. Çevrede kadını gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadını ikna etmeye çalıştı ancak kadın kendini nehre atıp ölmek istediğini söyledi. Bunun üzerine polis itfaiye ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Olay yerine bir de ambulans çağrıldı. Kadın bir süre sonra polis tarafından ikna edilirken, demir parmaklıklardan çıkarken cüzdanını nehre düşürdü. Ambulansa alınan kadın bu kez de düşürdüğü cüzdanına ağladı. Sağlık görevlileri tarafından muayene edilen kadının bir problemi olmadığı tespit edilerek polise teslim edildi.
Telefonla bir yakınını arayarak gözyaşlarına boğulan kadın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını da tepki gösterdi.
Gülşah K., daha sonra polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.
(İHA)