BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.395,07
HABER /  GÜNCEL

Öldürülen Sinem'le ilgili çarpıcı iddia!

Sevgilisi tarafından öldürülen daha sonra da uçuruma atılan Sinem Yurdanur'un ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar çıkmaya devam ediyor.

Abone ol

Sinem Yurdanur'un cesedi 3 yıl sonra bir uçurumun dibinde bulundu. Sevgilisi tarafından öldürülen genç kızın kemikleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Emniyet güçlerinin aramasına ve Müge Anlı'nın programında olayın sık sık gündeme gelmesine rağmen ilginç ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor.

Polis aynı bölgede köpeklerle arama çalışmalarına devam edecek çünkü cinayeti işleyenlerin öldürdükleri başka kişileri de aynı bölgeye atmış olabileceğinden şüphe ediliyor.

Sevgilisi tarafından öldürülen genç kızın kemikleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İnegöl’de esrarengiz şekilde ortadan kaybolan ve 3 yıl sonra cesetine ulaşılan Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2’nci Sınıf öğrencisi Sinem Yurdanur’u araştıran İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç, olayın aydınlanması için Sinem ve arkadaş grubunun yaptığı yaklaşık 40 bin telefon görüşmesini mercek altına aldıklarını açıkladı.

sinem.jpg

FACEBOOK'DAKİ NOT KAN DONDURUYOR

İstanbul, Kartal-Uğur Mumcu'da oturan bir gencin kişisel sayfasında yazdığı not insanın kanını donduruyor.

İddiaya göre; Sinem Yurdanur, o gencin bulunduğu apartmanda birileri tarafından zorla pazarlanıyordu. Hatta genç kız evden kaçmaya bile çalışmış fakat yakalanmış.

Bu iddiayı ortaya atan gencin notunda dikkat çeken diğer ayrıntı ise bu olayı bir çok kez polise haber vermesine rağmen üzerinde durulmadığı yönünde.