BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.497,60
HABER /  GÜNCEL

Olay dizinin 3. bölüm fragmanı şaşırttı

Show TV'nin olay yaratan dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın merakla beklenen üçüncü bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Show TV'nin olay yaratan dizisi 'Muhteşem Yüzyıl'ın merakla beklenen üçüncü bölüm fragmanı herkesi şaşırtacak.  Protestocuların çok seveceği sahneler fragmana konuldu.

Dizi senaristi Meral Okay tasiir caizse bu kez damardan girdi. İlk iki bölümde yatak odasından çıkmayan Kanuni Sultan Süleyman, bu kez muhteşem öfkesini Avrupalılar'a duyaracak


PROTESTOCULARIN GAZI MI ALINIYOR?

Fragmana Hürrem Sultan'dan haremden ve diğer kadınlardan tek bir sahne bile konulmadı. Tartışılan karelerin olmaması yapımcı şirketin ve kanalın tansiyonu düşürme taktiği olarak görülüyor. Ancak bölümün tamamında izleyiciyi hangi sahnelerin beklediği Çarşamba akşamı cevabını bulacak.

video.jpg


Macar kralının kendisine gönderilen Türk elçisinin kellesini kesip Kanuni'ye yollaması Mohaç savaşının fitilini ateşleyecek.

Fragmanda Behram Çavuş'un kellesini gören Kanuni çılgına dönüyor. Hiddetle ayağa kalkan Kanuni Sultan Süleyman "Ben senin başına dünyayı yıkmaz mıyım? Senin kelleni koluma takmaz mıyım?" diye bağırıyor.

SETE KIRIK AYAĞIYLA GİTTİ

Bu arada, kılıç sahnesi çekimlerinde ayağını kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç, dizinin çekimlerini yetiştirebilmek için sete kırık ayağıyla gitti.

Yeni bölümler için Ergenç'in alçılı ayağına uygun çizme yapılacak. Hareketli sahnelerde ise dublör kullanılacak.