BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Olay adam konuştu

Derbi maçın ardından Galatasaray formasını şortuna sokunca büyük tepki alan Fenerbahçeli futbolcu Cristian Baroni, “Bu hareket asla rakip ta...

Abone ol

Derbi maçın ardından Galatasaray formasını şortuna sokunca büyük tepki alan Fenerbahçeli futbolcu Cristian Baroni, “Bu hareket asla rakip takıma bir saygısızlık olarak algılanmamalı. Yine de yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim” dedi.
Baroni, derbinin bitiminde Galatasaray formasını şortuna sokmasıyla ilgili Sabah’a açıklamalar yaptı. Brezilyalı oyuncu, “Maç sonunda rakip takımın formasını belime soktuğum için yine haksız eleştirilere maruz kalıyorum. Maç bitince Melo beni tebrik etti. Ben de onu teselli ettim. Sonrasında da formamızı değiştirdik. Galatasaray formasını şortuma soktuğum için ağır eleştiriler yapıldığını öğrendim. Bu eleştirilerin kasıtlı ve yıpratmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Bu eleştirileri yapanlar bilsinler ki, dünyanın her ülkesinde her liginde maçlardan sonra forma değiştiren futbolcular, aldıkları formaları bellerine asarlar. Çünkü yine herkesin bildiği gibi şortun cebi yok. Bu hareket asla rakip takıma bir saygısızlık olarak algılanmamalı. Yine de yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim” diye konuştu.
(İHA)