BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,81
ALTIN 2.399,58
HABER /  SAĞLIK

Okuyun, sigarayı 45 dakikada bırakın!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 3 gündür düzenlediği hava saldırıları devam ediyor.. İşte acı bilanço..

Abone ol

15 yıldır içtiği sigarayı bırakan Deniz Üçüncüoğlu, şimdiye kadar sigaraya 50 bin TL para harcadığını belirterek, "Bu parayla kendime lüks bir otomobil alabilirdim" dedi.

Mora terapi sayesinde sigara tiryakileri bağımlılıktan kurtuluyor. Dünyada 8 saniyede bir kişinin ölümüne yol açan sigaradan kurtulmak artık daha kolay.

Bursa'da Nörosed firmasının yetkilisi Uzman Sevil Üçüncüoğlu, Mora terapinin vücudun kendisinden alınan elektro manyetik frekansların vücut üzerinden tedavi amaçlı kullanılması anlamına geldiğini dile getirdi. Mora terapinin 30 yıllık geçmişi olduğunu dile getiren Üçüncüoğlu, "Almanya tarafından üretilen bir tıbbi tedavi cihazıdır. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan bu cihaz, Avrupa'nın birçok ülkesinde de kullanılıyor. Bağımlılık tedavilerinde, psikolojik problemlerde de kullanılıyor. Psikolojik problemlerde panik atak, dikkat eksikliği, benzer rahatsızlıklarına iyi geliyor" diye konuştu.

Biorezonas tekniğinin hastaları elektrotlara bağlayarak yapıldığını ifade eden Sevil Üçüncüoğlu, tedavinin hiçbir yan etkisinin olmadığının altını çizdi. Yıllardır sigara içen tiryakilerin 45 dakika içinde tek terapi ile sigaradan kurtulabildiğine işaret eden Üçüncüoğlu, "Biz bu tedavi sürecini colour tedavi ile destekliyoruz. Bu tedavi ise birçok hastalığa iyi geliyor. Tek seansla başarılı olma oranı yüzde 92. Gerekirse destek seans uyguluyoruz. Büyük talep var. Sigarayı bırakmak için çok etkili bir yöntem. Hiçbir ağrı ve hiçbir acı ve hissetmeden tedavi sonuçlanmakta. 45 dakikada sigaradan kurtuluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

26 YILLIK TİRYAKİ 45 DAKİKADA SİGARADAN KURTULDU

Günde 4 paket sigara içen bir hastasının 45 dakikada sigaradan kurtulduğunu belirten Sevil Üçüncüoğlu, "Kişi ne kadar çok sigara tüketiyorsa tiryakilikten hızlı bir şekilde kurtuluyor. Bu sistemin böyle bir özelliği var. 26 yıldır sigarayı içen bir hastamız tek seansta sigarayı bıraktı. Hatta colour desteğimize bile ihtiyaç duymadı" ifadelerini kullandı.

15 yıldır sigara içen Deniz Üçüncüoğlu ise mora terapi sayesinde sigaradan kurtulan hastalardan birisi. Üçüncüoğlu, günde 1,5 paket sigara içtiğini, şimdiye kadar yaklaşık 50 bin TL sigaraya para harcadığını ifade ederek, "Günde 1,5 paket sigara içiyordum. Eşimin de baskıları sonucu sigarayı bırakmaya karar verdim. 7 ay önce sigarayı bıraktım. Ondan önce nefes darlığım vardı. Merdivenleri çıkmakta zorlanıyordum. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum. Sigara gibi pis bir koku yok. Yemeklerden tat alıyorum. 15 senedir hesaplarıma göre sigaraya 50 bin TL para harcadım. Bununla kendimle güzel bir araba alabilirdim" dedi.