BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Oktay Vural Erdoğan'ın kasetini dinletip saydırdı

Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı MHP'den büyük tepki aldı. Oktay Vural, "Bu ne utanmaklık, Bu ne had bilmezlik" diyerek Erdoğan'a zehir gibi sözlerle saydırdı.

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan'ın ortaya çıkan tapelerde MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin bir haber kanalı ekranından geçen alt yazının kaldırılması talimatı verdiği belirterek, "Bu ne utanmazlık. Bu ne haddini bilmezlik. Başbakan'ın talimatıyla haber televizyondan kaldırılıyor" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vural önce, Başbakan Erdoğan'ın Habertürk'ü arayarak, Devlet Bahçeli'nin haberinin kaldırılması için yaptığı telefon konuşmasını tablet bilgisayarından gazetecilere dinletti. Hemen ardından da Erdoğan ve AK Parti için ağır açıklamalar yaptı.

BAŞBAKANLI YOLSUZLUK ÇETESİ

Vural, "Son zamanlarda ortaya çıkan deliler Türkiye'yi yöneten zihniyetin nasıl sömürdüğü, tehdit ettiği, saadet zinciri yönettiği, parayla ve sermayeyi medya dönüşümü yaptığı açıkça ortaya çıkmıştır.Tarihimiz en kirli, en karanlık,en pişkin yönetimiyle karşı karşıyayız. Türkiye Cumhuriyeti'nin özgürlükleri, kaynakları bu soyguncu anlayışın tehdidi altındadır. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanın başında olduğu yolsuzluk ve soygun çetesiyle karşı karşıyadır. İddianamedeki tapeler bunu açıkça gözler önüne sermektedir. Başbakanın bir ayağı yürütme, diğer ayağı medya olan soygun çetesidir" dedi.

DELİ DUMRUL

Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakan kendisine hizmet etmeyen kim varsa tehdit etmektedir. Ortaya çıkmıştır ki Türkiye'ye bir deli dumrul çetesi yönetmektedir. Yayınlanan tapeler bunun kanıtıdır.Başbakan deli dumrul haline gelmiş ve medyayı korkutup sindirmiştir.

BU NE UTANMAZLIK

Dünkü tapede bunu ortaya koymuştur. Başbakan haziran ayında medyanın başını arayıp itidal ve sağduyu diyen genel başkanımızın sözlerini Haber Türk ekranından geçen alt yazıyı kaldırması talimatını veriyor. Bu ne utanmazlık, bu ne haddini bilmezlik. Başbakanın talimatıyla haber, televizyon ekranından kaldırılmaktadır.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN MHP'Yİ KIZDIRAN SES KAYDI

Başbakan Erdoğan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasını alt yazı olarak veren Habertürk kanalını arayıp yöneticisiyle yaptığı konuşma olay yarattı. MHP Meclis kürsüsünden ses kaydını dinletti (TIKLA İZLE)