BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Oktay Vural Erdoğan'a neden şikeci dedi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'a göre Başbakan Erdoğan'ın adı da şikeye karıştı. İşte Vural'ın kanıtı...

Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la Bucaspor Maçı öncesindeki konuşmalarını hatırlatarak "Başbakan Erdoğan'ı da azmettirici olarak görmek lazım" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Vural, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Bucaspor maçı öncesinde Başbakan Erdoğan'ı ziyaret ettiğini anımsatarak ''Sayın Başbakan bu maç ile ilgili, 'Bir sorun çıkmaz değil mi?' diye soruyor Aziz Yıldırım'a. Diğeri de 'Yok yok çıkmaz' diyor. Başbakan diyor ki 'Yani bu maç nasıl, tamam mı?' Şimdi herhalde 'azmettirici' diye Başbakanı görmek lazım. Bucaspor küme düştü, ne olacak şimdi?'' sorusunu yöneltti.

SAVCI BAŞBAKAN'A BU SORUYU SORMALI

Maçın sahada yapıldığını belirten Vural, ''Gol yenir ya da yenilmez. Sana ne bir Başbakan olarak. 'Bir sorun çıkmaz' demek suretiyle ne mesajı veriyorsun. Sözler, ifadeler nasıl insanları imtihan ediyor. Bu takılmadı mı dinlemeye? Savcılık belki Bunu Başbakana sormalı. Siyasetçilerin bu konularla ilgilenmesinin ne kadar mahsurlu olduğu böylece ortaya çıktı'' dedi.