BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  MAGAZİN

Oktay Kaynarca'ya hapis şoku!

Oktay Kaynarca için 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Abone ol

Eşi Melek Kaynarca’nın şikâyetçi olduğu Oktay Kaynarca hakkında savcılık, 6 yıl hapis istemiyle iddianame hazırladı.

İddianamede ünlü oyuncunun eşine vurduğu ve ölümle tehdit ettiği öne sürüldüOyuncu Oktay Kaynarca 10 ay evli kaldığı eşi Melek Kaynarca’ya “Beni kıskandığı için sürekli rencide edip sıkıntı yarattı” diyerek boşanma davası açtı. Bebek Karakolu’na giden Melek Kaynarca ise kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Kaynarca’dan şikâyetçi oldu. Savcılık Kaynarca hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

HAKARET ETTİ

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede ünlü oyuncunun bir süredir ayrı yaşadığı Melek Kaynarca’nın işyerine gidip, burada çıkan tartışmada eşine vurup saçını çektiği ve “Seni öldüreceğim, boynunu kıracağım” diyerek tehditte bulunduğu ifade edildi.

BOĞAZINI SIKTI

Yaşanan olayın ardından çiftin birlikte eve gittikleri, araç içinde ve evde de tartışmanın devam ettiği belirtildi. Kaynarca’nın evden ayrılması üzerine Melek Kaynarca’nın hastaneye gittiği, eve dönen ünlü oyuncunun hakaret ve tehditlere devam edip eşinin boğazını sıktığı, genç kadının ‘basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı’ da ifade edildi. Kaynarca hakkında ‘basit yaralama, hakaret ve tehdit’ suçlarından toplam 1 yıl 4 aydan 6 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.