BIST 9.731
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.432,40
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Öğretmen yer değiştirme sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak?

Öğretmen yer değiştirme sonuçları bugün saat 10.00'dan sonra her an mebbis.meb.gov.tr'den açıklanabilir. Öğretmen il dışı yerleştirme sonuçları 2017 Mebbis'le aynı anda internethaber.com'da olacak.

Abone ol

Öğretmen yer değiştirme sonuçları sonuçları bugün saat 10.00'dan sonra her an açıklanabilir. 2017 il dışı öğretmen yer değiştirmeleri listesi mebbis.meb.gov.tr'den açıklanıyor. Öğretmen il dışı yer değiştirme sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak sorusunun yanıtı MEB'den resmi olarak gelmedi ancak geçmiş yıllardaki uygulamalara göre il dışı öğretmen tayin sonuçları bugün saat 10.00'dan sonra her an açıklanabilir. Öğretmenler yer değiştirme 2017'yi mebbis.meb.gov.tr'yle birlikte internethaber.com'dan da sorgulayabilirler. MEBBİS giriş ekranı için öğretmenler mebbis.meb.gov.tr adresine girerek, kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodu yazarak 2017 il dışı öğretmen tayin sonuçlarını görebilirler. 

YER DEĞİŞTİRECEK ÖĞRETMENLER İÇİN TAKVİM BELLİ OLDU

Bugün il dışı ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesme işlemleri 28 Haziran 2017 Çarşamba günü başlayacak. 

Yer değiştirme başvurularına ilişkin tereddütler öncelikle il millî eğitim müdürlüklerince giderilecek; bu şekilde giderilemeyen tereddütler ise Bakanlığa bildirilecektir. Yukarıda belirtilen açıklamalarda yer almayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri esas alınacaktır.

İl dışı yer değiştirme sonuçları 2017 öğretmen tayin listesi mebbis'te