BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Öğretmen penisini kesti

Depresyona giren öğretmen penisini maket bıçakla kesti.

Abone ol

İstanbul Avcılar'da bir süredir anne babasıyla yaşayan ve iki kez boşanması nedeniyle depresyona girdiği için bir yıldır çalışmayan T.Y. adlı ilkokul öğretmeni, geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde, "başıma ne geliyorsa bunun yüzünden geliyor" diyerek odasında maket bıçağı ile penisini kesti.

Anne babası tarafından kanlar içinde bulunan T.Y., penisinin kopan parçası buz torbasına konularak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan T.Y. için özel bir tedavi ekibi kuruldu.

Üroloji Bilim dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamdi Özkara başkanlığındaki plastik cerrah ve psikiyatristlerden oluşan ekip tarafından ameliyata alınan T.Y.'nin operasyonu tam 4.5 saat sürdü.

Olaydan üç saat sonra penis yerine dikildiği için başarılı sonuç alındığını vurgulayan Prof. Dr. Özkara, "Daha önce Türkiye'de iki kez daha penis dikme operasyonu denenmiş, ancak geç kalındığı için başarısız olmuş. Biz bu kez başarılı bir operasyon gerçekleştirdik.

Literatürü inceledik daha önce Avustralya, Amerika, Çin ve Polonya'da bu tür operasyonlar başarılı olmuş. Biz bu konuda beşinci ülke olarak tıp literatürüne geçmeyi planlıyoruz" dedi.