BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.461,92
HABER /  DÜNYA

Öğretmen öğrencisiyle ilişkiye girdi

Genç kız, 15 yaşındayken okulundaki yardımcı öğretmeniyle ilişkiye girdiğini itiraf etti

Abone ol

Bir okulda yardımcı öğretmen olarak çalışmaya başlayan Christopher Reen, 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek suçundan tutuklandı.

İngiliz The Sun gazetesi, Reen'in ilişkiye girdiği öğrenciye ulaşıp, yaşadıklarını anlatmasını istedi.

2008 yılında yaşanan olayın ardından hayatının rayından çıktığını söyleyen kız, yaptıklarından pişman olduğunu açıklarken, Reen'in hamile karısına yaşattıklarından dolayı üzgün olduğunu da ekledi.

Reen'in okulda kendisine "Limbo dansı dersleri almalısın, kesinlikle çok iyi becerirsin" diyerek flört etmeye başladığını söyleyen kız,
"Beni neden seçtiğini bilmiyorum, sanırım gururlandım ve kendimi özel hissettim." sözleriyle devam etti.

"Birkaç hafta sonra, bana ve bazı arkadaşlarıma, kasabadaki kendisine ait dövüş sanatları okulunda kickbox dersleri verebileceğini söyledi ve biz de haftada bir girmeye başladık."

"Bana beyaz bir karate giysisi verdi. Annem dersler için ona 10 sterlin ödedi. Bir daha hiç para istemedi."

Şimdi 32 yaşında olan Reen, küçük bir kızla cinsel ilişkiye girdiğini kabul etmesiyle geçtiğimiz hafta üç yıl dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kızın telefon numarasını almasının ardından, günde neredeyse 30 kez ona mesaj atmaya, attığı mesajların içeriği de giderek değişmeye başladı.

"Yanlış olduğunu biliyordum, ama durmadım. Doğru gelmese de, heyecan vericiydi."

Ardından, 2008 Temmuz ayında Reen küçük kızı öptü, birkaç hafta sonra da onunla birlikte oldu.

"Bunun hakkında konuşmak istemiyorum, düşündükçe beni hasta ediyor. Birlikte olduktan sonra, beni evime bıraktı. O anda hiçbirşey hissetmiyordum, sadece boşluk vardı."

Gerçek adı açıklanmayan, The Sun'ın haberinde de "Clare" olarak geçen kız, Temmuz'un ortasından, Ekim 2008'e dek Reen'le toplamda sekiz kez birlikte olduğunu söylüyor.

Kimi zaman Reen'in spor salonunda, kimi zaman da hamile karısı evde değilken, evlerinde birlikte olduklarını belirten Clare, bu durumlarda annesine de arkadaşında olduğu yalanını söylüyordu.

Clare ilişkiyi bitirmek istediğinde Reen ona bankada 25 bin sterlini olduğunu, bu parayı birlikte kaçmak için kullanabileceklerini söyledi.

2008 yılının Eylül ayında Clare'in doğum gününde arkadaşlarının yanında onunla telefonda konuşan Reen'in sırrı ortaya çıktı.

İzleyen aylarda polis ve sosyal hizmetler çalışanlarının sorguladığı Clare, şimdi 17 yaşında.

Reen, çıkarıldığı mahkemede Clare'in kendisine yaşı hakkında yalan söylediğini iddia etse de, toplamda 40 ay hapis cezası aldı ve yaşam boyu genç kızlara yaklaşması yasaklandı.