BIST 10.294
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.406,46
HABER /  DÜNYA

Öğrencilerin trafik çilesi

Taksim Meydanı, polisin gerçekleştirdiği müdahaleler sonrası yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Metro ve otobüs seferlerinin de yapılamadığı ...

Abone ol

Taksim Meydanı, polisin gerçekleştirdiği müdahaleler sonrası yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Metro ve otobüs seferlerinin de yapılamadığı Taksim’de üniversite sınavına girecek gençler zor anlar yaşadı.
Taksim Meydanı’nda göstericileri dağıtan polis, kontrolü tam anlamıyla sağladı. Müdahaleler sonrası Taksim Meydanı yaya ve araç trafiğine de kapatıldı. Hiç kimsenin alınmadığı Taksim’de metro ve otobüs seferleri de durduruldu. Taksim’e ulaşım mümkün olmayınca, çevredeki okullarda sınava girecek öğrenciler de zor anlar yaşadı. Gümüşsuyu’nda sınava giren öğrenciler, velileri ile birlikte yürüyerek sınav yerlerine gitmeye çalıştı.
Duruma tepki gösteren bir veli, "Metro ile gelmeye çalıştık. Gayrettepe’de indik. Ancak oradan da taksi bulamadık. Çocukların sınav olduğu bir günde metronun kapalı olmasını kesinlikle yanlış buluyorum, doğru bulmuyorum" diye konuştu.
(İHA)