BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Öğrencilere zorunlu tatil

İstanbul’da bazı bölgelerde servislerin ara sokaklara girememesi nedeniyle birçok öğrenci okula gidemedi. Okula gidebilen öğrenciler ise kim...

Abone ol

İstanbul’da bazı bölgelerde servislerin ara sokaklara girememesi nedeniyle birçok öğrenci okula gidemedi. Okula gidebilen öğrenciler ise kimsenin gelemediği okullarda eğitim yerine okul bahçesinde kartopu oynadı.
Beyoğlu’nda çeşitli okullarda okuyan öğrenciler servislerin ara sokaklara girememesi üzerine okula gidemedi. Okullar tatil olmamasına rağmen kimsenin gidemediği okullarda bu nedenle eğitim verilemedi. Erken saatlerde okullarına gelen öğrenciler arkadaşlarının gelmediğini görünce evlerine geri döndü. Bazı öğrenciler ise durumu fırsata bilip okul bahçesinde kartopu oynadı.
Öğrenci velileri, okulun tatil edilmediği için mecburen çocuklarını okula getirdiklerini ifade ederken öğrenciler, ise "Keşke bugün gelmeseydik. Ne güzel evde oturacaktım. Arkadaşlarımızın bazıları gelmiş, çoğunluğu yok. Üç kişi var sınıfta, ders işlemeyeceğimiz için geri döneceğiz. Yoklama alacağız gideceğiz" diye konuştular.
Öğrencileri okula getiren servis şoförü ise "Ana caddelerde bir sıkıntı yok ama ara sokaklar felç durumda. Çocukların çoğunu alamadık. Okula gelmeyenler var" dedi.
(İHA)