BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Öğrencilerden muhteşem şiir dinletisi

Şırnak'ın Silopi Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisine yoğun ilgi gösterildi.

Abone ol

Koç İlköğretim Okulu Konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisine Silopi Lisesi Müdürü Şiyar Tümas, Koç İlköğretim Okulu Müdürü Nurettin Kaden, Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı Sait Tunç, Silopi Koruma Geliştirme Derneği Başkanı Nasır Özden öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Halk açık olarak yapılan şiir dinletisine farklı okullardan da öğrenciler katıldı.

Silopi Lisesi Türk dili ve edebiyatı öğretmenleri Yusuf Çalışkan, Nazife Ceylan tarafından hazırlanan dinleti 10 ve 11. sınıflardan oluşan
9 kız 6 erkek öğrenci tarafından sunuldu. Salonun hınca hınç dolduğu şiir gecesinde öğrenciler ve öğretmenler izleyenlerin beğenisini topladı. Can Yücel, Atilla İlhan, Orhan Veli Kanık, Sezai Karakoç gibi tanınmış şairlerin şiirlerine yer verildiği şiir dinletisi izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda Türk dili ve edebiyat öğretmeni Yusuf Çalışkan'ın kendisine ait okuduğu 'Sonsuz ve Özgür' adlı şiir katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren şiir dinletisinin sonunda Müdür Şiyar Tümas gecede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.