BIST 9.560
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,65
HABER /  GÜNCEL

Öğrenci minibüsü devrildi: 16 yaralı

Dursunbey'de okuldan dönen öğrencilerin içinde bulunduğu servis minibüsü, mıcıra kapılıp şarampole devrildi.

Abone ol

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, okuldan dönen öğrencilerin içinde bulunduğu servis minibüsü, mıcıra kapılıp şarampole devrildi. Kazada, 15 öğrenci ile sürücü yaralandı.

İlçe merkezindeki Neziha Bal İlköğretim Okulu'ndan aldığı öğrencileri Kızılcadere Köyü'ne götüren Mehmet Kaymak yönetimindeki 10 VL 061 plakalı minibüs, saat 16.00 sıralarında Hacıömerler Köyü yakınlarında mıcıra kapılıp şarampole devrildi. Kazada öğrencilerden Nurgül Cingal'ın sağ kolu kırıldı.

Yaralı öğrencilerden Orhan Sıkıcı, sağ göz kapağında kesik ve kafa tramvası, Özcan Sıkıcı alın bölgesindeki kesik ve kafa tramvası nedeniyle Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer öğrencilerden Ramazan Sıkıcı, Fatma Cingal, Ayşe Dalkıran, Gülşen Dalkıran, Sibel Sıkıcı, Önder Badem, Sevim Sıkıcı, Ümit Budak, Fatih Sıkıcı, Aysel Cingal, Barış Badem, Serpil Budak ve şoför Mehmet Kaymak'ın hafif yaralandığı ve Dursunbey Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından bu gece taburcu edileceği bildirildi.

‘EŞİYLE KAVGA EDİP HIZLI SÜRDÜ’ İDDİASI

Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, “Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Kaza geçiren öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun diliyoruz” dedi.

Bazı öğrenciler şoför Mehmet Kaymak'ın öğrencileri aldıktan sonra ilçe çıkışındaki evine uğradığını, eşi ile tartıştığını, evden gelince sinirle aracı hızlı sürdüğünü ve kazanın meydana geldiğini iddia etti.