BIST 9.541
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.475,45
HABER /  MAGAZİN

Ogan Şenyolcu kimdir ne iş yapıyor Eda Erol ile Alişan'ı ayıran adam

Ogan Şenyolcu kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor? Kasım ayında evlenecek olan Eda Erol ile Alişan arasında sular durulmuyor. Ayrıldıkları konuşulan ikilinin arasına Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu girdi. Ogan Şenyolcu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Magazin dünyası dünden beri Eda Erol ile Alişan'ın aşkını konuşuyor. Eda Erol'un instagram'dan yaptığı paylaşım üzerine önce hacklendiği söylense de daha sonra o ifade ortadan kaldırıldı. Birbirlerini takipten çıkan ikilinin arasına Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu girdi. Peki Ogan Şenyolcu kimdir nereli kaç yaşında? Ogan Şenyolcu ne iş yapıyor Eda Erol ile ne zaman birlikteydi? Tüm detaylar internethaber'de.

Ogan Şenyolcu, magazinsel söylemlerin ardından gündemi takip edenlerin merakına neden oldu. Birçok projenin rejisinde görev alan Ogan Şenyolcu, özel hayatı nedeniyle araştırılmaya başlandı. Peki, Ogan Şenyolcu kimdir, kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında bazı detaylar

Televizyon ve sinema yapımlarında yer alan 30 yaşındaki Ogan Şenyolcu, Azazil: Düğüm, Alkarısı Cin-net, Üç Harfliler 2: Hablis isimli sinema filmlerinin setinde görev almıştır. Ogan Şenyolcu, son olarak Esra Erol'la İzdivaç programında yapım koordinatörlüğünü üstlenmiştir.

Eda Erol ile geçtiğimiz yıl ayrılan Ogan Şenyolcu'nun yeniden barışmak istediği öne sürüldü. Henüz ikili tarafından açıklama yapılmasa da magazin dünyası bu konuyu konuşuyor.