BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  POLİTİKA

ÖFKEMİZ ÇOK BÜYÜK

Erdoğan "Öfkemiz büyük", Baykal, "bu savaştır", Bahçeli, "sınırı geçelim" dedi. İşte mesajlar;

Abone ol iNTERNETHABER/ Türkiye büyük bir acı yaşıyor. Liderlerden gelen mesajlar ise çok sert oldu. Erdoğan, "öfkemiz büyük" derken, Bahçeli "derhal sınır ötesi operasyon" istedi... İşte liderlerin verdiği mesajlar;

Recep Tayyip Erdoğan/ "ÖFKEMİZ BÜYÜK"
''Genelkurmay 2. Başkanımızdan aldığım habere göre 12 şehidimiz var ve öfkemiz çok fazla. Bugün, birlik, beraberlik, dayanışma günüdür. Sınır ötesi operasyonla ilgili atılmış olan adım, bir yasal süreç ki sağolsun meclisimiz bize bu yetkiyi vermiştir. Bu yetkinin çerçevesi içerisinde de yapılması gereken neyse bunların hepsi de yapılacaktır. Bunun için de 'acaba şurası ne der, burası ne der' diye bir düşüncemiz yok. Başımız sağolsun diyorum."

Devlet Bahçeli/ KAN YERDE KALMAMALI
"Tezkerenin arkasında TBMM vardır. Arkasında büyük Türk milleti vardır.Hükümetin bu güce dayanarak gerekli olan her türlü tedbire cebaretli olmalıdır.. Gerekli siyasi direktif verilmelidir. Hükümet çok geç kalmamalı. Sınır ötesi mutlaka gerçekleştirilmeli. Bu kanlar yerde bırakılmamalıdır. Hükümet aldığı bu yetkiye basiretsizlik sergilerlerse anlamı olmaz ve teröristler azgınlaşabilir."

Deniz Baykal/ "BU ÖRTÜLÜ SAVAŞ"

"Türkiye'nin yeni, kapsamlı bir terör politikasına acilen, şiddetle ihtiyacı var. Bu, milli terör politikası olmalıdır. Bu, bir terörle mücadele zihniyeti, anlayışıdır. İflas etmiş, geçersizliği kanıtlanmış bir anlayıştır.  Bir örtülü savaşın hedefi haline geldiğimizi kavramalıyız. PKK, aracılığıyla Türkiye'ye karşı bir örtülü savaş yürütülmektedir. "