BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.447,54
HABER /  GÜNCEL

Öfkeli sürücünün yaptığına bakın

Kendisiyle tartışan öğrencilere öfkelenen otomobil sürücüsü aracı üzerlerine sürerek bir öğrenciyi yaraladı.Yaşananlar saniye saniye görüntülendi

Abone ol

Adapazarı kent merkezinde kendisiyle tartışan öğrencilere öfkelenen otomobil sürücüsü aracı üzerlerine sürerek bir kişinin yaralanmasına neden oldu.

Güvenlik kamerası ile kaydediler görüntülerde, beyaz bir otomobildeki sürücünün yolda yürüyen üç dershane öğrencinin üzerine aracını sürmesi ve bu esnada otomobilin çarptığı gencin yere düşme anı yer alıyor.

Bu görüntüleri kazada oğlu yaralanan baba temin edip Cumhuriyet Savcılığına teslim etti.. Alınan bilgilere göre olay Adapazarı Yenicami semtinde üç gün önce meydana geldi. İddialara göre otomobilin sürücüsü kendisine yol vermediği gerekçesiyle yolda yürüyen 3 gençle tartıştı. Tartışma sonrasında da otomobil sürücüsü aracı gençlerin üzerine sürdü.

Kazada 19 yaşındaki genç yaralanırken iki arkadaşı ise yara almadan kurtuldu. Çenesine 5 dikiş atılan genç hastanede tedavi altına alınırken gözaltına alınan Sürücü daha sonra serbest bırakıldı.