BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ODTÜ Koleji 11. kez 'edebiyat' dedi

Edebiyat Günü etkinliğinin onbirincisini 29 Mayıs 2015 Cuma günü ODTÜ GV Özel Lisesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Abone ol

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi 2005 yılından beri sürdürdüğü Edebiyat Günü etkinliğinin onbirincisini 29 Mayıs 2015 Cuma günü ODTÜ GV Özel Lisesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

ODTÜ GV Özel Lisesi’nin bu yılki konukları Achim Wagner, Atilla Şenkon, Ercan Kesal, Ercüment Cengiz, Hakan Bıçakcı, Mehmet Zaman Saçlıoğlu, Mustafa Çiftçi, Oya Baydar ve Yekta Kopan’dı. Etkinlik saat 11.00’da başlayıp 16.00’a kadar devam etti.

Üç oturumdan oluşan Edebiyat Günü’nün ilk oturumunda tüm konuk yazarların öğrencilerle buluştuğu bir panel düzenlendi. Diğer oturumlarda öğrenciler istedikleri yazarlarla, her yazarın kendisi için özel olarak hazırlanan sınıflarda söyleştiler ve kitaplarını imzalattılar.

edeb1.jpg

Edebiyatın yaşayan yüzleriyle öğrencileri buluşturan ODTÜ GV Özel Lisesi’nin bugüne kadar ağırladığı konuklar: Adnan Binyazar, Ahmet Büke, Ahmet Özer, Ahmet Ümit, Akgün Akova, Ali Cengizkan, Alpay Kabacalı, Aslı Tohumcu, Ayşe Kilimci, Ayşe Kulin, Ayşe Sarısayın, Behçet Çelik, Buket Uzuner, Burhan Günel, Celil Oker, Cemil Kavukçu, Cihan Demirci, Faruk Duman, Feridun Andaç, Feyza Hepçilingirler, Füruzan, Handan Gökçek, Hasan Ali Toptaş, Haydar Ergülen, Işıl Özgentürk, İnci Aral, Mahmut Makal, Melek Özlem Sezer, Mine Söğüt, Mustafa Balbay, Muzaffer İzgü, Müge İplikçi, Nedret Gürcan, Nihal Yeğinobalı, Nursel Duruel, Osman Şahin, Öner Yağcı, Özcan Karabulut, Refik Durbaş, Roni Margulis, Selma Fındıklı, Semih Gümüş, Sibel K. Türker, Süheyla Acar, Tarık Günersel, Yeşim Ağaoğlu, Yıldırım B. Doğan, Yılmaz Karakoyunlu, Zehra İpşiroğlu, Zeynep Aliye ve Zeynep Oral.

edeb2.jpg